Post by perleiliconhourg on Feb 6, 2022 15:58:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Warfare2:Payback ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Warfare2:Payback IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mnogi kristali hack ▞▞▞
▞▞▞ Star Warfare2:Payback 2022 version ▞▞▞
Ne mogu igrati pvp jer ne mogu promijeniti svoj oklop jer stalno govori nešto o praznini (koju ni ja ne mogu napraviti) i ne mogu ništa pritisnuti nakon toga.
Ovo je najbolja igra ikad, ali nema sustava za čavrljanje, volim razgovarati s drugim ljudima o onome što oni govore, MOLIM VAS, dat ću ocjenu 5 zvjezdica za to.
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strategiya uuq
Dobra igra koju sam ikad igrao. Ali!!, postoji jedan problem.. A to je da ne možemo razgovarati tijekom utakmice niti smo u predvorju tako da se ne zabavljam s ovom igrom!!
Prilikom pokušaja kupnje mithril-a nisu prihvaćeni ni Google vaučer koji sam upravo kupio niti moja debitna kartica. Samo preuzima troškove, ali mi ne daje mitril.
Čini se da su puno teži nego što su bili i čini se da je još uvijek nemoguće dobiti kristale osim za jednog igrača. Ali nisam igrao jako dugo pa što ja znam
Jedna nada, ova će igra dosegnuti više od 1 milijuna preuzimanja.
Potrebna je bolja optimizacija na kartici 3 jer čak i na najnižem gfx-u zaostaje kao vrag i ima dosta bugova koje treba popraviti. Stvarno mi se sviđa igra do sada jer je definitivno bolja od prve igre. Nadam se da ćete je popraviti kako bih mogao uživati igra više
ne mogu vratiti svoj račun
Igra je super, ima lijepu grafiku, ali uvijek me tjeraju da se borim s ljudima na visokim razinama, ali nije problem tako lijepa igra
Igra mi ne dopušta da je igram iz nekog razloga Plz Fix i opet ću dati 5 zvjezdica
Star Warfare2:Payback · Iron Blade: Medieval Legends RPG · Six-Guns: Gang Showdown · Robot Shooting War Games: Robots Battle Simulator · Combat Trigger: Modern
Preuzmite Star Warfare2 Payback 1.23.00 MOD + Podaci besplatno za Android mobitele, ... pripremite se za sljedeću generaciju Star Warfare: Alien Invasion.
zamračivanje ekrana. igra se ne pokreće.
Pristojna igra, ali neću dopustiti da se prijavim, P2W i može uzrokovati vrtoglavicu prilikom igranja.
Kupio sam dva pištolja i nije mi dao da ih koristim
Sheet1 - TRON doo
puna hakera 😡
zašto je igra iznutra crna, mislim da je sve u igrici mračno ne vidim gdje idem i gdje se nalazim molim te reci mi je li problem s mojim telefonom ili prisluškuje, popravi to 😥😭
Star Warfare2:Payback Аркаде nyln
Sviđa mi se to još uvijek traje na androidu
Čovječe, siguran sam da se nadam da ovo nije kao prvi jer prvi kad bi igrao multiplayer meč besplatno za sve bi umro odmah, ne možeš ni ubiti nikoga, samo se nadam da ovo nije kao prvi jedan
preuzmi 666666666666 od OPHYER apk najnoviju verziju 1.3.1 za android uređaje. ... Preuzimanje Apk (99.00 MB) ... Star Warfare2:Payback. Freyr Games.
Hame je lijep, ali nadogradnja oružja je preskupa i u trgovini možete li smanjiti količinu koju uzimaju jer ne mogu doći do toga
Star Warfare2:Payback Zręcznościowe gzx
Imao sam račun za ovu igru i pokušao sam se vratiti na nju, ali uopće nije išlo, a imao sam hrpu oklopa i oružja pa ovoj igri dajem 1 zvjezdicu. najgora igra ikada
Volio bih da si uspjela da povratim zdravlje, ali ja volim ovu igricu👍👍👍👍👍
preuzmi Space Armor 2 od OPHYER apk najnovija verzija game za ...
Star Warfare2:Payback እንቅስቃሴ ያለባቸው lkog
Mislim da je to u redu igra, ali borio sam se sa šefom i riješila se mog offline prijatelja, a zatim se aplikacija sama izbrisala i uvijek se ruši. Tražim 4000 mitrilnih kristala
Nijedna vaša igrica ne radi. Skinuo sam više igara da ih isprobam, čak se i ne uključuju. klikneš na igru i dobiješ crni ekran.
preuzimanje Star Warfare2: doigravanje 1.30 za android Acer Liquid ...
hvala na igrici i hvala na offline modovima .razveseli me kad vidim da moji prijatelji igraju fortnite umjesto da ja samo gledam kako se igraju sa svojim prijateljima.stvarno mi se sviđa hvala
Volim igru, ali moram igrati više igrica jer volim biram samo podatke za spremanje podataka 2014. molim da to popraviš i daj mi savjet, pls
Payback 2 - The Battle Sandbox - Najnovija Verzija Za Android ...
Multiplayer je uglavnom pokvaren. Svi moji protivnici u meču upravo su bili na razini 50 u odnosu na moju razinu 6.
Popis komercijalnih kvarova u video igrama
Sviđa mi se igra, ali dodajte upravljačku palicu na zaslonu.
preuzimanje Star Warfare2: doigravanje 1.29 za android Micromax ...
104 pogreška na multiplayeru
Zabava čini da se osjećate kao da ste zapravo u igri koja izaziva ovisnost i izvrsna je za ušutkavanje djece
To je nevjerojatna igra. Igrao sam prvi i svidio mi se. Drugi do sada je cool i puno više stvari za napraviti od prvog. Jedini problem koji imam je što sam potrošio 80 dolara na ovu igru pokušavajući dobiti mithrils. Nikada nisam dobio ništa od toga. Plaćanje je prošlo, ali mitrile ne primam. Pokušao sam vratiti kupnju, ali ne ide. Možete li pronaći način da to popravite?
Molimo popravite to i stižu pet zvjezdica
Ne mogu se prijaviti putem facebooka. Ne davati bolje ocjene dok ovo ne popravite.
Igra je ok, ali ne dobivam razine, ne znam zašto... moj mlađi brat igra puno, ali još uvijek nivo 1 hahahahahaha ps popravi problem bez iskustva. Hvala puno, nastavite s dobrim radom